ELECTROFIX

Intrebari si raspunsuri

Onoram comenzile din Constanta si zonele limitrofe - Mangalia, Eforie Nord, Eforie Sud, Lumina, Ovidiu, Cumpana, 23 August si nu numai.
In functie de locatie si de comenzile pe care le avem in zona respectiva, in acea zi, va vom comunica daca vom percepe taxa de deplasare si ce suma, in timpul conversatiei telefonice de programare.
Da, in functie de nivelul de dificultate a lucrarii si de piesa de schimb inlocuita, putem oferi garantia acestora. Vom stabili toate aceste detalii in momentul constatarii.
Da, echipa noastra are experienta in remedierea ambelor tipuri de defectiuni ale electrocasnicelor si aparatelor de aer conditionat.
Obiectivul nostru este sa ajungem la fiecare client care ne solicita ajutorul in maxim 48 de ore din momentul in care ne contacteaza, pentru a efectua cel putin constatarea, daca reparatia nu poate fi realizata pe loc.
Din momentul in care piesa de schimb este pe stoc, efectuam orice lucrare in maxim 48 de ore.
Da, atat timp cat acestea sunt la standarde de calitate corespunzatoare.
Lucram in 95% dintre cazuri cu piese de schimb originale, astfel incat calitatea lucrarii de reparatie sa fie cat mai inalta si sa putem fi si noi siguri de eficienta ei.

Contacteaza-ne imediat ce apare orice defectiune a aparatelor tale electrocasnice.

Solicita o interventie 0761082276